Ajibola Rita Wanda

“Akkor segítek, amikor már mindent kipróbált és semmi sem segített.”

Pszichológusként, pár- és családterapeutaként elköteleztem magam arra, hogy szakszerűen segítsek mindenkinek, aki hozzám fordul, meggyógyítani belső sebeit, szorosabbra fűzni családi kötelékeit, és javítani a saját életén olyan módon, ahogyan ezidáig nem tette, nem tudta megtenni.

Abban segítek, hogy klienseim sikeresek legyenek a saját életükben úgy, hogy megtalálják a kulcsot önmagukhoz, és leküzdjék a sikerességük – legyen az személyes, családi vagy üzleti, vállalkozói sikeresség – útjában levő akadályokat.

De igazán akkor tudok segíteni, amikor a csodamódszert mutató tankönyvek, mindenféle neten terjedő útmutatások mit sem érnek, hiszen a legfőbb ok mindvégig a hozott mintákban, az otthonról, a gyermekkorból kapott múltban rejtőzik.

Legtöbbször ugyanis érzelmileg teremtjük újra a rosszat, a sikertelenség feltételeit, a bizalmatlanságot, az elégedetlenséget, a nem-boldogságot, így biztosítva magunknak a sikertelenséget.

Pszichológusi diplomámat 2004-ben szereztem az ELTE Pedagógia és Pszichológia Karán a pszichológusi tanári képesítéssel egyetemben. Kulturális antropológusként és tanárként pedig 2005-ban végeztem az ELTE Társadalomtudományi Karán.

A rendszerszemléletű pár- és családterápiát a Magyar Családterápiás Egyesület képzésein tanultam; regisztrált családterapeuta 2017-ben lettem. Ezt megelőzően mintegy tíz éven keresztül Budapesten, belvárosi magánrendelőnkben dolgoztam egyéni kliensekkel, illetve párterápiák vezetésében szereztem jártasságot.

Az érzelmi intelligencia csoport tagjaként a szülőknek, gyerekeknek kívánok segítséget nyújtani tudásommal olyan módon, mellyel hozzájárulhatok a kiegyensúlyosottabb mindennapi, családi élethez.

Alapvetően rendszerszemléletű terápiát tartok, de mivel minden hozzám forduló kliensem más és más személyiség más és más problémával, így a terápia irányát, gyorsaságát, és a megoldást segítő módszereket a pszichológia széles eszköztárából merítem mindvégig szem előtt tartva a kliensemmel közösen megfogalmazott célt.

Lépjen kapcsolatba velem!

Írjon e-mailt vagy hívjon Viberen, Skype-on!
Várom üzenetét, hogy mihamarabb segíthessek!

Pin It on Pinterest