Csiki Judit

Életmódblogger, Life & Style coach

Eredeti szakmám szerint újságíró vagyok, az elmúlt nagyjából 25 évben számos életmódmagazinban (pl. Wellness, Nők Lapja Egészség, stb.) jelentek meg cikkeim egészségről, életmódról, divatról, szépségről, lélekről. Logikus lépés volt, hogy mindezt egy saját felületen is folytatom, így jött létre a Zöldsaláta életmódblog. Közben pedig folyamatosan képeztem magam, elsősorban a lelkiek és az öltözködés területén. Így lettem life coach, valamint szín- és stílustanácsadó.

Hiszem, hogy a jólét és a stílus nem annyi, hogy képesek vagyunk divatosan felöltözni, és mindehhez meg is tudjuk vásárolni a legdivatosabb holmikat. Ennél sokkal fontosabb, hogy a saját életünket éljük: se külsőleg, sem pedig belsőleg ne másoknak próbáljunk megfelelni, hanem azt tegyük, ami nekünk a legjobb. Ez az, ami nem feltétlenül pénzkérdés, mégis hatalmas lépés előre az életminőség terén.

Megvan az az érzés, hogy a ruha, ami rajtad van „nagyon a tiéd”? Nos, ez az, amiről beszélek. Amikor nemcsak a neked való színekbe és szabásokba öltözöl, hanem megvan az egészben az a plusz is, hogy mindez téged képvisel. A lehető legjobb oldaladat domborítja ki, de nem hazudik rólad. Nem egy szerepet támaszt alá, hanem téged. Ehhez pedig szükség van arra is, hogy tudd, ki vagy, és mit szeretnél elmondani magadról. Ez az, amiben segíteni tudok.

Bármelyik oldalról indulsz is el, kívülről vagy belülről, hatással leszel a másik oldalra is. Ha az önismereted és ezen keresztül az önbizalmad fejlődik először, ez a külsődön is látszani fog. Ha tudod, mi áll jól, az visszahat majd a lelkedre. Nálam pedig rendszerben kezelheted a kettőt, hogy a lelked és a megjelenésed között összhang legyen.

Pin It on Pinterest