Veled is előfordult már, hogy későn kapcsoltál? Hogy csak karácsony másnapján jutott eszedbe az egyik barátod, akit nem hívtál fel vagy nem írtál neki? Te is minden évben megfogadod, hogy visszatérsz a régi hagyományokhoz, és képeslapozni fogsz? Biztosak vagyunk benne, hogy a decemberi csekkfeladáskor legalább egyszer azért megfordul a fejedben. (Ha online intézed az ügyeidet, akkor is. Ugye?)

Mi lenne, ha idén tennél is ezért egy lépést? És nem, a képeslap nem uncsi. Főleg a Christmas cards to colour és a Magic painting Christmas cards.

Csapatunk tagja, Anna a Bookuniverse-től olyan színező csomagokat ajánl, amelyekkel egyszerre több célt is elérsz:

 1. Közös szórakoztató családi programot teremthetsz,
 2. fejlesztheted gyermeked és a saját kreativitásodat (meg más kompetenciákat),
 3. nem utolsó sorban pedig örömöt szerzel.

Miért pont színezős képeslapot?

Sok helyen és számos szakember tollából olvashatunk a színezés, rajzolás, gyurmázás fejlesztő hatásairól. Talán már a könyököd jön ki. Hiszen egyértelmű, hogy pl. a színezés

 • Fejleszti a gyermek fantáziáját,
 • koncentrációképességét (vonalon belül maradás),
 • türelmét,
 • finommotorikáját,
 • kreativitását, stb.

Persze ez a felnőttekre is hasonlóan hat, csak az esetünkben inkább azt szeretjük hangoztatni, hogy a színezők

 • kikapcsolnak,
 • megnyugtatnak és
 • oldják a stresszt.

Vagyis tudjuk, hogy ez a fajta foglalkozás tényleg nagyon jó hatással van kicsire-nagyra egyaránt. Akkor mi lenne, ha végre csinálnánk is?

Kezdj el alkotni!

Például az örömszerzésért. Úgyis tényleg közeleg a karácsony. Egyre többet gondolunk a számunkra fontos emberekre. Ajándékot veszünk, viszünk, küldünk. Ha nem hagyunk ki semmit és senkit.

Ezeket a képeslapokat például postára adhatod kiszínezve, vagy akár „üresen” is. Így egyedi ajándékot küldesz, lassan teljesen egyedi úton. Ráadásul akár húszat is egyszerre, hiszen annyi van egy csomagban.

A varázsképeslapokhoz pedig még a ceruzák kihegyezésével sem kell bajlódnod. Csak vízre van szükséged! De tényleg. Bevizezed a lapot, és a színek hirtelen előbújnak a rajzok mögül. Ám ha szerinted úgy izgalmasabb, küldjétek el ezt is fekete-fehéren a kiszemelt barátnak, családtagnak. Hadd varázsolódjon el ő is. Biztos lesz a siker.

Csapatunk tagjának képeslapjait a fenti linkeken tudod kedvezményes áron megrendelni.

Ha viszont kisebb gyermeked, gyermekeid vannak, akiknek még nem igazán való a ceruza, maradj velünk továbbra is. Hamarosan neked is hozunk egy csodaklassz ajándékötletet.

Jólétre Nevelés Naptár


Pin It on Pinterest